Over ons

Onze missie

Eerst en vooral, we geloven in software als een tool, een hulpmiddel, en niet ter vervanging van huidige diensten.

We willen een houvast bieden wanneer niemand er is, een plaats waar je kan denken en tot rust komen.

Onze waarden

Privacy en welzijn zijn onze eerste prioriteiten.

We voldoen aan de Europese GDPR wetgeving. Het platform maakt gebruik van AWS om veiligheid te waarborgen. Daar bovenop voorzien we encryptie die ervoor zorgt dat niemand behalve jij en jouw begeleider jouw data kan lezen. Onze succesvolle pentest in samenwerking met cybersecurity bedrijf Toreon bevestigt onze sterke beveiliging. Dankzij opleidingen zoals Blue Health Innovation Rampup en Leuven.inc zijn we op de hoogte van de laatste wetgevingen en voorzorgsmaatregelen.

Een oefening in leren voelen wat er te voelen valt

Open venster

SIPI leert patiënt zichzelf beter te kennen om crisissen te voorkomen

Open venster

Crisismoment in aantocht? Nieuwe app van psychiatrische kliniek verwittigt patiënten op tijd

hln Sam Vanacker

Kliniek Sint-Jozef in Pittem vertaalt vroegsignaleringsplan in app voor patiënten

Krant van West-Vlaanderen

Kliniek Sint-Jozef vertaalt vroegsignaleringsplan in handige app

– Sint-Jozef Pittem

Proficiat aan onze kersvers afgestudeerde deelnemers van Health RampUp.

Afgelopen donderdag vond in dunden de finale jury pitch van ons coaching programma plaats. Na een intensief traject van zes maanden hebben zeven start-ups hun oplossing aan een jury gepitcht.

En de jury was unamiem:
Zeven nieuwe start-ups zijn klaar om ons zorgysteem te verbeteren en te innoveren. Wij wensen hen dan ook heel veel succes met de uitbouw van hun start-up idee. 🍀🚀

 

– Tom Braekeleirs, CEO van BHI

De solostudent van de KULAK ten slotte, kwam zijn startup eMindbrowser voorstellen. Het is een Android-app die zeer gevoelige data kan beschermen, zoals bijvoorbeeld online consultaties van psychologen en psychiaters met hun patiënten. Daarvoor wordt gebruikgemaakt van doorgedreven encryptie en intensieve hashing van wachtwoorden en logins, zowel aan de kant van de patiënt als aan de kant van de zorgverlener. Is er dan onverhoopt toch een datalek, dan is er nog geen man overboord omdat alle data versleuteld is. Ook bijvoorbeeld database operatoren of service providers die tussen de twee partijen in zitten, hebben geen toegang tot de data. Emindbrowser onderscheidt zich op die manier ook van veel andere, gelijkaardige initiatieven die echter veelal beroep doen op trusted third parties. Deze tool houdt alles binnen de eigen perimeters.

– computable.be Frederic Petitjean